• Relatii.ro
  • Relatii.ro
  • Relatii.ro
  • Relatii.ro
  • Relatii.ro

Relatii de prietenie, dragoste, cuplu

Un site de socializare gratuit, dedicat oamenilor din Romania si Moldova. NOU - Daca doresti confidentialitate, Profilul & Pozele tale nu vor aparea pe internet, ci vor putea fi vazute numai de catre membrii inscrisi. Este un site serios, unde fete si baieti, femei si barbati indiferent de starea civila, pot relationa, pot cunoaste oameni noi care au hobby-uri comune, pot sa isi faca noi prieteni online; pot discuta despre experientele si problemele personale legate de relatia de cuplu, familie, despartire, divort si recasatorie; pot scrie articole, pot distribui poze, pot comunica prin mesaje. Desi Relatii.ro nu este un site de matrimoniale si nu intermediaza relatii ori servicii de intalniri online, poti sa folosesti aceasta retea de socializare si pentru a cauta o relatie de prietenie, dragoste sau casatorie. Iti place site-ul? Distribuie pe Facebook

Cunoaste oameni noi

Inscrie-te gratuit

Inscrie-te gratuit sa socializezi cu fete si baieti, sa-ti faci prieteni, sa construiesti relatii sociale, prietenie, dragoste, casatorie. Tu ce tip de relatie cauti ?

Scrie si Distribuie

Scrie articole pe blogul personal, adauga poze, scrie comentarii la pozele membrilor. Cauta, descopera si intalneste astazi oameni noi. Alunga singuratatea!

Cauta noi prieteni

Fa-ti noi prieteni, intalneste femei si barbati. Discuta despre experientele si problemele legate de relatii de cuplu, familie, despartire , divort si recasatorie.

Articole noi

Retelele de socializare ne pot afecta starea de spirit

Retelele de socializare ne pot afecta starea de spirit

Ti se intampla des sa-ti verifici profilul de pe Facebook sau sa navighezi pe Twitter si Instagram de mai multe ori pe zi, din ora in ora sau chiar mai des? Retelele de socializare te ajuta sa fii conectat si sa comunici… »

Iubirea adevarata. Cel mai frumos sentiment

Iubirea adevarata. Cel mai frumos sentiment

A iubi este insasi legea vietii. Este una dintre cele mai sublime actiuni pe care o poate realiza o fiinta umana. Iubirea poate sa insoteasca toate celelalte acte fundamentale ale noastre. Daca invatam plini de iubire (c… »

Mecanismul iubirii, al indragostirii

Mecanismul iubirii, al indragostirii

Mecanismul iubirii. Cum se explica acesta emoţie puternica ce te cuprinde doar gandindu-te la persoana draga? Cum se manifesta iubirea şi de ce este atat de frumoasa, fascinanta – ce misterioasa forţa o calauzeşte şi o f… »

Intretine dorinta in relatia de cuplu

Intretine dorinta in relatia de cuplu

Cum se poate conserva dorinta în cuplu?Care să fie pivotul central al unui cuplu? Dragostea, veţi răspunde imediat. Dar alături de iubire, într-o relaţie nu se poate neglija "condimentul" intim care naste din a… »

Seductie in patru acte

Seductie in patru acte

Seductie in patru acteDaca nu exista o metoda infailibila pentru seducţie, exista totuşi arme pe care le putem utiliza în scopul cuceririi persoanei ce ne intereseaza, astfel încât am înşiruit în cele ce urmeaza, câteva… »

Prea multa iubire destrama relatia

Prea multa iubire destrama relatia

A fost odata un baiat si-o fata care urmau sa proiecteze impreuna un viitor.Inainte de a decide data casatoriei, se asezara fata-in-fata la o masa si hotarara sa scrie fiecare pe o bucata de hartie argumentele pro si con… »

Lectia indragostitilor

Lectia indragostitilor

Lectia indragostitilorSa recapitulam:Iubirea nu are nimic rational in ea, pur si simplu din intamplare, o anumita resoana devine dintr-odata centrul nostru de gravitatie – nimic nu ne poate distrage atentia de la persoan… »

Pe cine iubesti?

Pe cine iubesti?

Pe cine iubesti?Eu, personal, iubesc viata si tot ce este frumos, iubesc natura intreaga si pura, iubesc ziua de azi chiar daca nu mai este una de vara. Imi iubesc mama, tatal enorm. Imi iubesc serviciul si ceea ce fac s… »

Vreau un copil, el nu vrea

Vreau un copil, el nu vrea

Vreau un copil, el nu!Femeia este implinita in adevaratul sens al cuvantului atunci cand naste un bebelus, un prunc fraged, pufos, ce gangureste , plange mult si doarme aproape incontinuu. Dar ce faci atunci cand barbatu… »

Nu ma inteleg cu parintii

Nu ma inteleg cu parintii

Nu ma inteleg cu parintii.Copii si parintii, doua generatii ce nu s-au inteles niciodata cum trebuie. Diferentele intre ei sunt considerabile. Anii cel putin douazeci la numar, intre ei, isi spun cuvantul. Parintii intot… »