Prima intalnire - Sfaturi


Prima intalnire dintre un barbat si o femeie, dintre un baiat si o fata este incarcata de emotii si poate fi inceputul unei frumoase relatii de dragoste.

Ai cunoscut pe cineva pe Internet sau la recomandarea unei cunostinte si ai decis sa mergi la prima intalnire?  Prima intalnire dintre un barbat si o femeie, dintre un baiat si o fata este incarcata de emotii si poate fi inceputul  unei frumoase relatii de dragoste. Tineti cont de cateva sfaturi daca doriti sa faceti o impresie placuta:

Sa nu intarzii la prima intalnire

Daca intarzii nu vei lasa o impresie buna. Intarzierea la prima intalnire este deseori interpretata ca fiind o lipsa de respect . Pregateste-te din timp ca sa ajungi la timp.

Imbraca-te comfortabil si fii ingrijit

Prima intalnire trebuie sa fie ingrijita, relaxata, evitand tinutele extravagante, prea business, prea class, prea sexy. Nu mergi nici la opera, nici la birou, nici la club, nici la nunta, ci mergi la prima intalnire.  Imbracate casual. Evita tocurile fine - nu te vei putea bucura de o plimbare mai lunga.

Evita sa butonezi telefonul

Pune-l pe Silent. La prima intalnire ambii parteneri vor sa vada daca persoana din fata lor este pe aceesi lungime de unda si daca au macar lucruri in comun. Dialogul este foarte important.

Consuma alcool moderat

Limiteaza-te ma maxim doua pahre de vin daca mergi la o cina. Alcoolul in exces, va pune serioase semne de intrebare si poate duce la esecul unei prime intalniri.

Asculta persoana si nu vorbi

Discutiile despre preferintele si hobby-urile fiecaruia sunt binevenite la prima intalnire. Insa daca vorbesti doar tu si doar despre tine, singura impresie pe care o vei face este ca est o persoana vanitoasa si egoista. Adreseaza intrebari siasteapta raspunsul fara a intrerupe. Unele persoane sunt timide si exprima mai greu la prima intalnire.

Nota se poate plati nemteste 50 50.

In general persoana care invita, plateste consumatia. Daca ti-a placut intalnirea si daca te consideri o persoana cu bun simti, propune-i sa contribui la achitarea notei de plata. Un gentleman va insista sa plateasca el.

Detaliile personale cu moderatie

Poti vorbi despre preferinte apropo de filme, muzica, hobby-uri, serviciu sau prietenii tai, dar te sfatuim sa nu intri in detalii foarte personale la prima intalnire. Nu vorbi despre fostele relatii de dragoste, despre certuri cu familia fostei/fostului iubit, sau sa critici relatiile prietenilor, sau despre despartiri, probleme medicale intime, off-uri personale, etc. Atentia ta sa fie indreptata exclusiv asupra persoanei din fata ta, daca iti place desigur. Daca intalnirea nu iti face placere, scurteaz-o in mod politicos invocand un motiv credibil.

In rezumat, consideram ca deja de la prima intalnire iti poti da seama daca poti lega o relatie de dragoste cu acea persoana sau nu. Nu uita de compatibilitate. Si de asta iti vei da seama de la bun inceput. Dupa prima intalnire, daca doresti sa reintalnesti acea persoana, ii poti da un semn, un mesaj in care sa ii spui ca te-ai simtit bine in compania ei si ca astepti cu nerabdare urmatoarea intalnire.

Daca persoana nu ti-a placut, sfatul nostru sincer este sa nu te legi la cap cu cineva care nu te merita sau care nu corespunde asteptarilor si preferintelor tale.

 

La despartire

O puteti conduce daca accepta. Este nepotrivit sa incercati o apropiere fizică la prima intalnire, asadar tineti-va mainile acasa. Riscati sa pareti disperat... sau chiar obsedat. La sfarsitul intalnirii, o strangere de mana sau cu putin noroc ... un sarut pe obraz sunt acceptate.

945 Vizualizari